Bereken en simuleer ALLE opbouwen en ladingen!

Meer over TrailerWin

TRAILERWIN

Waarvoor kan u het software programma gebruiken?

Dit basispakket voor het berekenen van aslasten staat u toe om ladingen en/of de opbouw ervan tesimuleren. U wijzigt alle data in een vingerknip, wat zoveel betekent als: élke opbouw, elke simulatie laat zich makkelijk berekenen.

 

Meer over TrailerWin

Download demoversie

Bereken uw aslast met TrailerWin

Trailerwin is een aslastberekenings programma voor de professionele carrosseriebouwer, truck -trailer verkopers, fleet sales, dispatchers vrachtwagens, Ministerie van Verkeerswezen, infrastructuur en openbare werken.

Nauwkeurig en correct advies is van groot belang bij het bepalen van de juiste opbouw icm truck, aanhangwagens, opleggers.

Vandaag worden door de bevoegde instanties combinaties gecontroleerd op een juist aslast en ladingzekerheid. Trailerwin biedt jullie de mogelijkheid om dit vakkundig na te rekenen , zowel voor het contstrueren of het correct laden van de vracht. Alle soorten ladingen kunnen gesimuleerd worden.

Wie het al heeft aangekocht, kan niet meer zonder, rekenen is weten is de slogan, voorkom problemen, beslis vandaag, vraag demo terplaatse of download GRATIS de demo (Uiteraard is de demo maar een fractie van wat het programma werkelijk kan)

Wil je graag een demo?

Wij geven graag een gratis demo,
onine of bij u.

 

Afspraak aanvragen

Software uitproberen?
 

Wilt u zelf TRAILERWIN Demo versie eens uitproberen?

 

Demoversie downloaden