NL

FR

EN

TRAILERWIN

Waarvoor kan u het software programma gebruiken?

Dit basispakket voor het berekenen van aslasten staat u toe om ladingen en/of de opbouw ervan tesimuleren. U wijzigt alle data in een vingerknip, wat zoveel betekent als: élkeopbouw, elke simulatie laat zich makkelijk berekenen.

Hoe werkt en voor welke toepassingen?

Veruit de meeste merken van trucks, laadkranen, laadbruggen, trailers enopleggers zijn standaard in het programma voorzien. U werkt dus metgegarandeerd waarheidsgetrouwe gegevens. Twee keer per jaar voorzien wijbovendien in een update die ervoor zorgt dat uw softwarepakket state-of-the-artis en blijft.

U kiest zelf met welke data u aan de slag gaat: gewicht en afmetingen van de vrachtwagen, het gewichtvan de te vervoeren last, de lengte van het voertuig in kwestie, het idealelaadpunt, … U kunt deze gegevens importeren, maar net zo goed handmatiginbrengen.

Het programma wil een breed professioneel publiek bereiken. We houden er dus ook rekening mee dat uwvrachtwagen al dan niet met een aanhanger de baan op moet,  euro-paletten moet laden, … zelfs eensneeuwruimer en een verlengde cabine zijn specifiek in te brengen parameters.

TrailerWin houdt standaard in zijn programma rekening met dubbelassers, triple-assers, middelassers metsturend draaistel vooraan, achtwielers (vrachtwagens met vier assen dus),achtwielers met drie-assig draaistel en tienwielers (vijf assen).

TrailerWin doet nog meer voor u

Geef een vrachtwagen in en het programma berekent de  best mogelijke aanhangwagen. Komen deafmetingen niet aan uw specifieke wensen tegemoet? U kunt de data aanpassen eninteractief met het programma werken, totdat u de voor uw situatie idealeoplossing heeft ‘berekend’.  Dat betekentdan concreet dat ook rekening gehouden is met het gewicht van de vracht,eventueel overhangende last, laadbruggen, laadkranen en  draaicirkel.

De presentatie van devrachtwagencabine stemt overeen met het werkelijke uitzicht. Het programmavoorziet in een waaier van opties waar u naar eigen inzicht gebruik van maakt.Zo kunt u elke reële situatie perfect simuleren.

Installatie:

Ondanks z’n velemogelijkheden laat het programma zich makkelijk installeren en stelt het nietveel eisen aan uw PC. Als de gebruiker kan rekenen, dan komt hij er verder weluit. Er zijn geen bijzondere vaardigheden vereist om met het programma tewerken. De hedendaagse PC’s doen dit met gemak.

Het programma is verkrijgbaar in de volgende talen:

Engelse, Nederlandse, Duitse, Franse, Deense, Noorse,Italiaanse, Spaanse, Zweedse en Turkse taal. 

Producten

Exclusieve verdeler TrailerWin

trailerwin_basis

cranewin cornerwin

Trailerwin

Cranewin

CornerWin
     
framewin brakewin buswin

FrameWin

BrakeWin

BusWin

     
drivewin    
DriveWin  

 

Trailerwin

TrailerWin is een aslastberekenings-
programma voor de professionele 
carrosseriebouwer...
Lees meer >>

 

Demoversie

Download demoversie 


GRATIS offerte,

wij komen voor een demonstratie

EDS Truck & Trailer Consulting: 30 jaar ervaring in de automotive industrie

Handboek

Alle vragen worden in deze handboek beantwoordt!

Bekijk het hier!