NL

FR

EN

CORNERWIN

Ook CornerWin wordt als optie aangeboden.
Het kan voor vrachtwagens en vrachtwagencombinaties alle mogelijke draaistralen berekenen. Dat is al heel wat, maar het programma kan meer. Eén van de toepassingen is dat u op een legende (van een bouwwerf, van een verkeerspunt, …) met uw computermuis de gewenste route nabootst, waarbij het programma berekent of dat ook effectief haalbaar is. Voorkomen is beter dan genezen! Bekijk dit met uw bestuurder en hij weet precies wààr en hoevèr hij moet uitwijken om net wel die U-turn te maken waarvan u eerst dacht dat het onmogelijk was. Onnodig omrijden behoort zo tot het verleden.

De draaistraal-berekening kan ook dienen als berekening bij uw aanvraag voor een COC-dossier . Beschikbare tekeningen kunnen ook in het programma worden geïmporteerd waarna u uw berekeningen of uw muis-simulaties er op los kunt laten. Als die binnenweg met CornerWin niet lukt, ga er dan maar van uit dat het niet haalbaar is…

CornerWin wordt gewoonlijk in combinatie met TrailerWin gebruikt. In TrailerWin kiest u immers de specifieke vrachtwagen en aanhangwagen. Toch kunt u CornerWin ook als ‘stand-alone’-programma gebruiken.

Trailerwin

TrailerWin is een aslastberekenings-
programma voor de professionele 
carrosseriebouwer...
Lees meer >>

 

Demoversie

Download demoversie 


GRATIS offerte,

wij komen voor een demonstratie

EDS Truck & Trailer Consulting: 30 jaar ervaring in de automotive industrie

Handboek

Alle vragen worden in deze handboek beantwoordt!

Bekijk het hier!